Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vůlkán

31. 07. 2016
11
29
1275

jejda překlep v názvu, jsem to nešika

100 000 básní

písmáku žasni

soupeři úklady mi strojí

zvítězím v tomto boji

odpůrci sprosté pikle kují

já... to publikuji

zhodnotím každý bajt

dolu dám copyright

 

/* Karel Koryntka 

Tajov 31.7.2016 v obýváku na židli */


29 názorů

login
10. 06. 2017
Dát tip

použít v básni číslovku tímhle způsobem je zvěrstvo -

jsi snad línej použít písmena???


MKbaby
09. 08. 2016
Dát tip

No, bílý hade, zřejmě je tu karikován někdo úplně jiný než já, ostatně lomítko s hvězdičkou a datem a místem vzniku skvostu zrovna já nepoužívám, nicméně věděl bych, mám pocit, že jsi to uhodl :-)

Ještě bych z genitivu, případně dativu zařízení pro získávání nerostných surovin udělal příslovce prostým přidáním kroužku nad u, neboť mi přijde logičtější dát c v kroužku dolů, pod dílo, než totéž věnovat kupříkladu dolu Petr Bezruč.

Na rozdíl od houbařského díla tohle je napsané pěkně a já si dovolím tip :-)


Je smutné, že hledáš jen soupeře a odpůrce.

Jsi na stadionu nebo  v soudní síni?


careful
06. 08. 2016
Dát tip

..no, relativně vtipná je i anotace... zbytek mi připadá jako průměr, ale mé hodnocení básní ber s velkou rezervou:D...můžu je hodnotit jen velmi omezeně... tedy téma, přirozenost ... tedy jak se k sobě hodí motivy a slova...a pak u vázaného ještě celkem bezpečně poznám fakt pitomé rýmy...


děkuji v leže na břiše na posteli, pod severním koncem válendy na podlaze notebook, kniha z knihovny (jako izolace) pod kastrolem se špenátem a bramb.knedlíky, ještě vedle leží Steinbeck-Perla, to ale číst nebudu, je to moc do ruda, líbil se mi Toulavý autobus. To vše se děje v obýváku v Tajově, blízko hranic s (brr) chalifátem Německo ... - když tě tyto detaily baví


careful
06. 08. 2016
Dát tip

Konečně nějaké to dílko...pobavily mě poslední dva řádky... za ně tip:D... a že mažeš smajlíky...no, je to tvoje věc...můžeš je prostě mazat jako OT, nebo zbytečné komentáře k ničemu.... za mě mazej, co chceš...


beru, děkuji


Whitesnake
01. 08. 2016
Dát tip

Tohle je vskutku příšerné - pokud je to parodie na RL (popřípadě na MKBaby), tak příliš necháopu, ale to je asi jen můj problém. MKBaby takhle hloupě nepíše a pokud tedy RL, nějak se to nerýmuje s tvými názory na něj, prezentovanými pod jeho "díly" či na jeho uatorské stránce.  Že by převlek kabátku?

Ať tak či tak, tohle je zbytečnost a hloupost.


Mirek Dušín by čtenáře se smajlíky zřejmě kritizoval, nazval by je "taky-čtenáři" jako jiným říkal "taky-kamarádi" a "taky-táborníci". Mirek Dušín má smysl pro odpovědnost a účel věcí rozvinutý právě až přehnaně, až křečovitě, každá povrchnost a odbývání ho dráždí. Mirek Dušín by byl smutný jak z typu autora, který jsem se pokusil zobrazit, tak z čtenáře, který reaguje jen povrchně. A jistě by chtěl situaci na písmáku zlepšit.

kvíčale: děkuji, jsem asi potěšný


Kočkodan
01. 08. 2016
Dát tip
Mne se zdá být smazání smajlíku take prílis kruté. Tak trochu mi pripomíná Heroda a jeho likvidaci nevinátek. Autor M. D. by i za onen emotikon podekoval. Snazme se co nejvíce priblízit Mirkovi Dusínovi ! (symbol dvojtecky, pomlcky a pravé závorky)

okoloidúci
01. 08. 2016
Dát tip

břízo, autor môže pobízet k čomu chce, no prečo mazaním? nedá sa o to pro příště slušne požiadať?

mazanie je pre mňa neprijateľné poručníkovanie a obmedzovanie slobody čitateľa zvoliť spôsob, akým sa chce vyjadriť k prečítanému dielu.


okoloidúci
01. 08. 2016
Dát tip

... zmazanie odkazov na základe formalistického "tam nepatří symboly" se mi tuze nelíbí, pre mňa je to signál autora viac nekomentovať a nečítať.


odezvy jsou příjemné zvlášť když jsem dotyčného třeba dříve nešetřil a on mě podpoří - je vidět že máte sklon být objektivní a dobrou povahu, TO je pro psaní absolutně to nejdůležitější

bříze: on (Vůlkán) se projevuje překotně zbrkle, zvlášť v konfrontacích a mně se zdálo, že ho slyším, ale máš pravdu - ty díry tam jsou

smazané ohlasy: políčko se jmenuje "názor-kritika", tam nepatří symboly, na některých serverech by vám za to vynadali


Gora
31. 07. 2016
Dát tip

Nedotažené je také smazání některých ohlasů. 


Kočkodan
31. 07. 2016
Dát tip
Některé věci se mi zdají být poněkud nedotažené. Chybí například bližší popis židle, především barvy jejího pravděpodobného polstrování. Na druhou stranu ale oceňuji autorovu viditelnou snahu o nalézání rýmů. Věřím, že toto snažení (pokud přetrvá) dříve či později přinese první plody. ;-)

Diana
31. 07. 2016
Dát tip

Pobavilo, :-)*


okoloidúci
31. 07. 2016
Dát tip

Karle, dôkaz, že nerozumieš všetkému, potešil :)


sebehodnocení fakt nejsem schopný napsat, návrhu "hůřikán" nějak nerozumim


okoloidúci
31. 07. 2016
Dát tip

... nehodil by sa ako podtitul hůřikán?? :'


agáta5
31. 07. 2016
Dát tip

Kájo, já žasnu

jaks v tomhle krásnu

uhodil hřebíčkem na hlavičku

(Agáta, 31.8.2016, na posteli s nebesy)


okoloidúci
31. 07. 2016
Dát tip

Karle, jedeeeš :))) daj ešte koryntkovské sebahodnotenie a nebude to mať chybu :)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru