Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ESC #12: Callcentrák

30. 08. 2016
11
7
814
Autor
Rimmer

ESC #20: Callcentrák

 

Zakopl jsem o pytel brambor a šlápnul na něco, co znělo jako kočka. Přidržoval jsem se vodovodní trubky a po hmatu dotápal suterénem až za druhou zatáčku. Tam světlo mého telefonu konečně dopadlo na dveře s rozpitým nápisem IELEMAHKETYNK. Zaklepal jsem, ale neozval se žádný zvuk. Na okamžik jsem se polekal, že jsem ve vakuu, ale pak se ukázalo, že to nejsou tak úplně dveře, nýbrž obdélník z papundeklu. Dal jsem ho stranou, odkryl díru ve zdi a protáhl se skrz.

 

Více v knížce :)

 

Eskejp: Na útěku z kanceláře

 

 

iwrite.cz

 


7 názorů

IQ nick
01. 09. 2016
Dát tip
No, tak vidím, že když beze slova okamžitě zavěsím po té, co volající odemele první větu, tak projevuji extrémní zdvořilost. Vtipný.... a smutný zároveň. Svižně napsaný, pointa mě rozesmála.

Delahaye
01. 09. 2016
Dát tip

"Nejdřív jsem myslel, že hajluje, ale pak mi došlo, že čeká na high-five."

:-)

T.


Gerty
31. 08. 2016
Dát tip

Napřed jsem tedy myslel, že to nedám, koukal už jsem na jiná tvá díla a tebou popisovaný svět je mi vzdálený řádově na desítky parseků, ale tentokrát mě zaujal úvod:...šlápnul na něco, co znělo jako kočka... - tak jsem se překonal, a dobře jsem udělal. Bavil jsem se, ale teď si říkám, že ten název je hodně černý humor. Svět má prostě různá temná zákoutí.


už ten název...callcentrák!

celé gut.


agáta5
31. 08. 2016
Dát tip

hihi :) jj, vyřešil jsi to dobře


Gora
30. 08. 2016
Dát tip

Zábavný pohled do jiné dimenze /pro mne/:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru