Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Wahabuovy intimní deníky

06. 02. 2018
3
3
308
Autor
Arbi

Příhody zenového otce Koho Wahabu a jeho pozemských outěžků.

Grepy

Koho Wahabu se vydal podvečerem, spolu se svým malým synem k biosamoobsluze. Potěžkal grep. "Musí být nalitý jako prso dívky v naději," promluvil ke svému synovi u regálu s citrusy. Kluk se podíval na tátu a grep zmáčknul, silně, až k prasknutí. Tátové mají vždycky pravdu. Koupili dva. Cestou domů, už za úplné tmy si podávali plody a střídavě je k velkému potěšení mačkali.


Ráno

Když se jednoho rána probudil, byl Koho Wahabu od hlavy k patě pokryt slizem, jako novorozené dítě. Zaklonil hlavu: ležel pod obří vagínou, z níž ještě vytékaly tělesné šťávy. A v tu chvíli se rozplakal a pak i hlasitě rozkřičel.


Alain

"Tento svět opustím bez lítosti," řekl v interview Alain Delon. Hořkost, nebo poslední film noire? proběhlo hlavou Koho Wahabuovi, když u snídaně předčítal ženě a synovi z displeje telefonu zprávy. Pak k nim napřímil pohled a řekl: „Tento svět opustím bez lítosti.“ A zatvářil se u toho jako Alain Delon.


3 názory

Arbi
09. 02. 2018
Dát tip
Páni a paní, krotíte žal. Děkuji.

upupa
07. 02. 2018
Dát tip

Vyzerá to morbídne, ale len pre toho, kto nechce vidieť.


Gora
07. 02. 2018
Dát tip

Pane Arbi, ta poslední je vtipná.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru