Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Osude neměnný

01. 04. 2000
1
0
1452
Autor
Kovi

Osude neměnný lásko má vyčerpaná nevěřím na změny životem uondaná Sama o sobě jsem bludná planeta Krysou osamělou ve stoce bych byla Na láhvi od vína vybledlá etiketa by mohla být mým opilým symbolem a korkový špunt byl by bohem mým vyvolen k činům mně neznámým Pocity mé trvalým vyznáním čehokoliv, co vás jen napadne Slunce, ne, život můj, až zapadne pak teprve na má slova dojde až ideál ke svému hrobu dorazí kolem uvadlých kytek projde a hospodský sud na mou počest narazí Na hrobě mém epitaf který se ostýchám odmítat Zemřela vírou ve své činy aniž si vědoma byla své kolosální viny
Musím říci, že naše životní filosofie jsou si v lecčemš podobné, jak už jsi asi stejně zjistila. Jenže je tu jeden rozpor. Já věřím na změny. Na světě jsou asi tak tři nebo čtyři Změny, které se neperiodicky opakují a vysmívají se naší ubohosti a neschopnosti přizpůsobit se jim. Změna přijde neočekávána, až si Osud poručí a nám nezbývá než se smát těm, které zasáhla nejvíce.

Dany
03. 04. 2000
Dát tip
Lunapark v hlavě ....

Merle
03. 04. 2000
Dát tip
no na to abych tě vyvracel tě znám příliš málo, ale mohl bych jen tak trochu pokusně zaviklat... to bych ale musel hrozně rozebírat subjektivní a objektivní vinu, a stejně bych ti asi nepomohl... tak ti bude muset stačit aspoň ta myšlenka, že jsme trochu viklat chtěl :-))

Kovi
03. 04. 2000
Dát tip
Dany : že by? :-)

Kovi
01. 04. 2000
Dát tip
Člověk může být přesvědčen o čemkoliv... Mohl by mi to někdo nějakým přesvědčivým příkladem vyvrátit?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru