Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak šla kočka ke kartářce, ale při tom narazila hlavou do....

09. 12. 2002
6
8
2900
Autor
Fairiella

Co k tomu říct? Asi jen- ydrj dhj ersv. SDRTbnjkf g sth FGHJGFKJ!!!

   Kočka Miau bydlela...kde bydlela?! No nejspíš někde na planetě Zemi...asi byla toulavá, nikde nezůstávala dlouho, nebavilo ji to na jednom místě.

   A tak putovala po Evropě (uznejte, když se tam narodila, pochybuju, že by se najednou octla v Americe nebo Austrálii...a do Asie se prostě nedostala) křížem krážem, až jednou narazila na pouť. A to doslova. Jak tak přemýšlela o tom, kam se vydá, praštila se hlavou do jedné maringotky. Z toho nárazu jí tak cvaklo, že se vydala proti té maringotce znovu a znovu a nějak jí vrtalo hlavou, PROČ  to tak bolí, když se do té hlavy praští.

   Když už narážela do maringotky asi po dvacáté, vylezla z ní (ne z té kočky, ale z maringotky) ...jak jistě čekáte...ano...byla to gymnastka. A ta gymnastka milou Miau vzala a protože neměla ráda kočky, zvlášť ne ty, které ji rušily v odpoledním klidu narážením hlavou do maringotky, tak dala Miau kartářce....takže...ta kočka k té kartářce ani tak nešla, jak je v názvu. Ona tam byla dopravena gymnastkou, která právě...ale nechme gymnastku gymnastkou a  podívejme se, jak se vedlo Miau u kartářky.

  Kartářka řekla kočce zastřeným hlasem: "Posaďte se.."

  "No tak posaď te se sakra..!" A to opakovala asi hodinu, než si všimla, že to není další zákazník, ale kočka.  Miau řekla:"Miááááu.." a lehla si na koberec. Kartářka na ni vyjela:" Tak to ne, kočko, jdi odkud

jsi přišla!!!"

  A tak naše Miau poslechla a šla narážet hlavou do maringotky, kde byla gymnastka.  A dál? Gymnastka ji vzala a vyhodila za hrazení, takže se Miau už nemohla vrátit zpátky. "Nevděční lidi," pomyslela si, když šla dál na svou cestu životem. " Tak já přesně uposlechnu a oni mě vyhodí. Ale já se jim pomstím!!!.....anebo..mně se vlastně nechce, až někdy jindy." Stočila se do klucíčka a oddala se ničím nerušenému spánku. Zdálo se jí o tom,  jak spí. A protože to byl dost nudný sen, tak se otočila na druhý bok a - praštila se o kmen stromu, který byl za ní. Teď už před ní. Zaprskala:" Jděte se vycpat, mě už ta pohádka nebaví, ani blbý jídlo mi v ní nedaj..." a šla za strom, kde...a o tom až něškdy jindy, jestli teda vůbec někdy...


8 názorů

Ách, miluju tvůj vypravěčský talent. Rozhodně si zasloužíš tip :)

jH
29. 06. 2010
Dát tip
hehehe *

Morče11
17. 10. 2008
Dát tip
Hehe, to je hezu, to si budu číst večer před spaním :D:D:D:D

vulpecula
18. 06. 2008
Dát tip
Aby Tě tu nenařkli z týrání nebohých zvířat :oD a děti by se téhle pohádky asi trochu bály :D

:) *

Chudák kočička,...

Fairiella
01. 02. 2003
Dát tip
No nemá bejt blbá!:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru