Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

byvše, nebyvše

11. 02. 2003
1
0
1472
Autor
brachio

Proč by sem se býval byl měl chovat tak jak se po mě chtělo? Vždyť bych býval byl popřel generační rozkol, generátor to pokroku. Znaživse rozprávět se svými vyspělými blýzkými jejich jazykem a zachovat onu rozdílnost generací, ztratil jsem možnost porozumění mezi synem a matkou, synem a přítelem otcem, hledajícím a vědoucím či tápajícím a moudrým. Ovšem nejsem si jist, jestli ona oběť zdánlivého porozumění, kdy se člověk snaží přijít na kloub věcem letitějším, dává smysl pro věci budoucí. Je třeba spěchat ve svých názorech a hranit je do rozkolu s těmi, jež si vážíme, nebo vyčkávat a být v nejistotě a rozpacích? Děkuji za každý názor. PS: znásilnění gramatiky jest účelem :)


brachio
04. 03. 2006
Dát tip
fakt to nikdo nepobral?

g_morr
12. 07. 2003
Dát tip
tomu jsem zřejmě ani neměla rozumět.

brachio
07. 03. 2003
Dát tip
shadow...you arn´t able ro read anythink.. :(

alim
07. 03. 2003
Dát tip
no uvaha ta je, mozna o nicem..nebo spis asi nic neresi...ale myslim, ze se nam obcas vsem hlavou honi ruzne uvahy...nekdy logicke, nekdy min...no a proc je i nenapsat...:-))

Můj názor se tu vůbec nevyskytuje.... jen tu poletuje taková tlustá hnusná otázka: "Cože?"

Ženatej
04. 03. 2003
Dát tip
Znaživse rozprávět se svými vyspělými blýzkými jejich jazykem a zachovat onu rozdílnost generací, ztratil jsem možnost porozumění mezi synem a matkou, synem a přítelem otcem, hledajícím a vědoucím či tápajícím a moudrým. Sakra... Jen tady už toho je na šedesát úvah...!*

katugiro
13. 02. 2003
Dát tip
můj názor tedy je, že v tom máš binec... tohle je nějaká úvaha? :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru