Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O Senza džusu a jeho zátce

11. 06. 2006
2
1
2893
Autor
Fairiella

POHÁDKA DEVÁTÁ pozn. psaná i s jedním spolužákem, abychom na něj taky nezapomněli... bylo by to nefér

 Jednoho dne šel pan Breber do obchodu. A místo, aby prodával, jak byste možná čekali,  ho vykradl a dal se na útěk, protože dalším jeho povoláním byla zlodějina.  Když utíkal, dohonil ho Franta Motorkář se svým hřebenem. Hodil mu hřeben do vlasů, Breber dostal panický záchvat* a omdlel. Franta ho musel na motorce odvézt na policii. Pan Breber se sám vyzpovídal, neboť byl mimo jiné i policejním důstojníkem a zprostil se viny.

  Nastartoval svého Simsona a jel domů. Pak si to rozmyslel a rozjel se k domu Franty Motorkáře. Z pomsty mu ho zapálil (doufám, že se nebudete pohihňávat a pochopili jste, že zapálil DŮM). Potom si sedl na pařez a pozoroval zálibně, jak plameny olizují Motorkářův barák. Kouřil u toho cígo a pil Senza džus. Nebylo na něm víčko, protože ze zazátkovaný flašky se blbě pije. Měl podezřele dobrou náladu. Kdo by neměl, když pan Breber si do džusu přilil i "trochu" "vodky". Byl nakonec úplně mimo, protože ta cigareta, co držel v ruce... no prostě se kolem něj všechno točilo a jemo se zdálo, že mu mává zátka od Senza džusu. Mrštil po ní cihlu...  a stal se z ní veliký růžový velbloud...

 


1 názor

Cornelie
23. 05. 2008
Dát tip
Zajímavé:)) A pobavilo:))

Krel
06. 07. 2003
Dát tip
Hele:-))) To už je trochu schíza ne? a spolužák říkáš?:-))

Fairiella
06. 07. 2003
Dát tip
proč schíza? :-))) Nooo, spolužák, on není normální. A nikdy, NIKDY NEBUDE, UÁÁÁÁÁÁ!!!...

Mathew
06. 07. 2003
Dát tip
-*******************************************************************************náááááááářezzzzzzzzzz !!!!! :))))))

Barbar
04. 07. 2003
Dát tip
Jako ze života parlamentu...

trochu perverzní, trochu zmrvenej konec, ale jde to ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru