Star Theme

Satyrova povídka
Celý tento podivný příběh o několika zvláštních setkáních začal jedné noci vparku, kde ocelová věž svým kymácivým pohybem dává všem na vědomí, že čas se ještě nezastavil.
Možná sis to tehdy myslel, ale já chci napsat ten příběh tak, jak jej utvářely moje myšlenky, které jej nakonec zastavily. Ptáš se asi, proč chci ten příběh napsat a dopsat bez vás. Bude to jednodušší pro nás všechny, věř mi.

21. 07. 2005
0
0
930
MIMO

miniatury bez souvislosti

Bylo nebylo,
Ale spíš bylo, protože jinak by se o tom nevyprávělo. Tak tedy, za sedmerými horami a sedmerými řekami leželo jedno malé, ale docela hezké království. Jak už to bývá, měli tam krále a ten měl mladou dceru. Král kraloval poddaným a princezna se pilně připravovala na svou královskou budoucnost a kvetla do krásy a všechno by šlo poklidně až do konce věků, kdyby tu však nebylo jedno staré temné proroctví.

18. 07. 2005
3
0
1070
Pohádky

ECHO

Podivné město
Město se jmenovalo Paedea. Zlatý věk utrpení právě dosáhl svého vrcholu a podle toho to taky vPaedee vypadalo. Denní úseky byly jednotvárně šedé, protože Sluneční paprsky se nedostaly přes léty našetřenou vrstvu smogu, a podrasa lidí Slunce již před 200 lety odkázala do oblasti pohádek a legend.
Echo se protáhla a jen neochotně otevřela oči.

17. 07. 2005
0
0
1137
Povídky
Nahoru