Smutná pohádka

Byl jednou jeden smutný král, co na píšťalu smutně hrál. Povislá tvář, smutný pohled, jak je venku krásně inu králi pohleď. Král se z okna podíval jeho zrak na co si se upřeně zadíval. Štíhlé nohy, dlouhé vlasy to je ale žena říkal asi.

02. 01. 2007
0
2
551
Volné verše

Rada pro zamilované

Láska. Láska je žena mnoha tváří. Na jedné straně milující a věrná, na druhé hrubá a bezcitná. Láska nám otevírá dveře do míst dlouho utajených, uvádí nás na rozcestí, kde záleží pouze na nás, jak s touto křehkou a zároveň železnou dámou naložíme.

02. 01. 2007
0
2
483
Úvahy

Prázdný papír

Za desatero horami za desatero řekami tam někde na Praze 6 žil křestním Papír příjmením Prázdný svýčitkami svědomý, že je Prázdný a jeho kamarádi Zbyšek a Ctirad, že hrají všemi barvami a vytahují se, až se jim ohýbají rohy. Tak tedy Prázdný Papír zkoušel všechno, aby měl na sobě alespoň malinkatou čárečku. Podplácel tužky, dvořil se fixám, podlézal perům, ale nic nezabíralo. Nastal Štědrý den a co jiného si mohl Prázdný Papír přát než změnit si příjmení.

02. 01. 2007
0
3
548
Pohádky

Mentalita lidí

Roberte, můj milý Robíkunašel sis už dívenku. Štědrá a pracovitá, aby bylato bych si na svá stará kolena zasloužila. Dívku nemám, jsem totiž gejnašel sem si hocha, je úžasnej. Štědrý je pracovitý taky,až na to že nemá mléčný vaky.

02. 01. 2007
1
2
720
Volné verše
Nahoru