Světlo a stín

Světlo a stínVlnící se záblesk naděje,tanečník nehybný na stěně,jen matná stopa v komíněchmury před zrakem rozplyneDobro zlo či světlo tma,souboj s jasnym vítězem,studnice tmy bezednásvětlo změní v temno jen.

04. 06. 2008
0
3
517
Jen tak pro radost

Neni nad dobrý vyhlídky

Neni nad dobrý vyhlídkyCesta vede přímo rovnědo kruté,nekonečné dáli,krok co krok jsem zase v hovně,nedávno sme spolu stáli. Teď už ale kráčím sámdo černé,husté tmy,už nikoho nepotkám,nebudu šťastný. už nikdy. Naděje jsou zbytečný,jenom dávaj vůli žít,chci mít srdce netečnýa sílu se utopit.

15. 05. 2008
0
0
688
Jen tak pro radost

NIGHTMARE

NIGHTMARETa chuť. Už je tady. Mocná,temná,krvelačná. zas navštívim mokřady,pozdravit ty těla vláčná.

15. 05. 2008
0
0
641
Jen tak pro radost

Rychlovka

RychlovkaPřišla nevim odkud,tak sem jí dal vodku. Sotva chodí,už to bude,kdyby to šlo takhle všude. Už jí vedu do kumbálu,pořád žvatlá vo análu. Hej ty holka.

15. 05. 2008
0
0
573
Jen tak pro radost

Priority

PriorityBlond a nebo plešatá,prdel jak od chlíva vrata. Modrý černý její oči,hlava se mi z toho točí. Velká,nebo klidně malá,třeba dobře oblíkaná,nebo trhan,to je jedno,ať je klidně sebestřednou. Hnusná,nebo vážně hezká,kůže mastná,potem lesklá.

15. 05. 2008
0
0
665
Jen tak pro radost

Ujetý tužby

Ujetý tužbyJakej je to asi pocit,někomu do krku vrazit nůž,právě sem teď asi procit,chci být chladnokrevný muž. Obdivovat vrahy nestačí,musim začít s vlastní hrou,svý svědomí potlačím,nepochopí tuhle divnou šou. Přeji si být psychopat,nemít vůbec žádný cit,jen se k tomu rozhoupat,někoho v žumpě utopit. Maniakem chci být stále,zdá se to být lehoučký,nevopruzuj,chceš-li žíti dále,život tvůj je křehoučký.

15. 05. 2008
0
0
579
Jen tak pro radost

Rozbitý sebevědomí

Rozbitý sebevědomíDo mý hlavy vkrádá seta temná,zvláštní nicota,v rozhodnutí rozepře,ve mně žije prázdnota. Napadaj mě hrozný věci,není proč už dále žít,dyť je to normální přeci,že už to chci ukončit. Furt si řikam no tak jindy,srabem jsem však největším,pořád to sou samý pindy,zas sedím a přemejšlím. Chci jen dělat hovadiny,neumim nic jinýho,v hlavě jenom pocit viny,dam si decku bílýho.

15. 05. 2008
0
0
560
Jen tak pro radost

Franz Kafka-Proměna

Franz Kafka-ProměnaBytost v temném žalářiuzamčená,nikudy vede cesta,nářek doléhající k oltáři,touží zmizet z tohoto místa. Jediný společník je samota,nevidí krásy světa květ,Ukaž mu ho. Neni ochota. Chce opustit krutý svět,svět plný bolesti.

15. 05. 2008
0
0
697
MIMO

Věčná láska

Věčná láskaMiluju každou část tvojeho těla,ty bys mě celýho zulíbat chtěla. A já zas tebe,to je snad jasný,pohladit po těle,co je tek krásný. Pokecat spolu o starých časech,sledovat větřík ve tvých vlasech,dát ti najíst,jak to máš ráda,pohladit tebe i tvýho kamaráda. Pudem se projít někam na luka,náhle se setmí a sova zahouká.

15. 05. 2008
0
1
590
Jen tak pro radost

Záživná příhoda ze šídlováku

Záživná příhoda ze šídlovákuRybičky plavaly při hladině,bylo jich celý hejno,hříbek se krčil ke kapradině,vedle něj leželo lejno. Kachnička plula svižnym tempempo boku s hrdym kačerem,labuť letěla s celym svym houfem,Zdála se býti Aštarem. Vlnky se vlnily pod silou větru,nesla se po nich sluneční záře,jedno po druhém šel jsem patru,na schodech cítim se velice staře. Došel jsem k tomu hříbečju,tiše jsem došláp do lejna,proklínam svojí špinavou botičku,vlnka mi podrážku od lejna omejvá.

15. 05. 2008
0
3
657
Jen tak pro radost

Každej sme jinej

Každej sme jinejKaždej je úchyl,co má svý touhy,nenaplnit je znamená trápení dlouhý,jenže někdy se trošku morálce příčí,však naplň ji,nebo tě zničí. Buzerant strašně chce péro zasunout,v prďochu tvym pak spermie uhynou. Heterouše pak zase kunda láká,chce do ní umístit svýho ptáka. Zoofil svojí ovečku hledá,babka to vidí a rázem zbělá.

11. 05. 2008
1
6
1007
Jen tak pro radost

VRAŽDA

VRAŽDAV rozlehlém lese,dívka na mě zírá,už strachy se třese,stehna k sobě pevně svírá. S kráskou v bezvědomí,v tom lese temném,ta ničemu nerozumí. Vítej na místě povědomém. Grandiózní byl to mrd,vona trochu křičela,pak sem jí do držky prda už hrůzou brečela.

11. 05. 2008
1
2
749
Jen tak pro radost

Zlej cit

Zlej citHňácat ty kozy jedničkynení cílem mého chtíče,nechci jenom kozičky,chci se brodit v její píče. Nechci tohle,nechci nic,já netoužím sníti dále,nechci žít už dále,víc,nechci snít už vo anále. Tělesnej vztah nenávidim,cit je přeci hlavnější,cestu k štěstí neuvidim,chci vztah v citu hloubější. To je teda divný dost,že štěstěna na mě mrdá,beznaděj je u mě host,návštěva však dlouho trvá.

11. 05. 2008
1
2
781
Jen tak pro radost

Rady mistra Tuvoka

Rady mistra TuvokaNé,rychle si vypíchni oči,ať nevidíš krev ve svý moči. Rychle,amputuj si obě dvě ruce,ať nenabereš vodu ve znečištěný tůňce. Honem,jazyk si břitvou vyřízni,ať ta slova nikdy nevyzní. Sakra,radši si uši probodni,ať neslyšíš ty slova záludný.

11. 05. 2008
1
3
857
Jen tak pro radost

Sen o hledání štěstí

Sen o hledání štěstíŽivot je sen a jindy zas není,ten muj zrovna stojí za hovno,pořád jen čekáš,že se to změní,já chci a proto změnim ho. V mém srdci chybí pochopení,pro všechny křivdy zlé,city padaj v zapomněnía to je pro mě nemilé. Mé srdce pro nic netepe,mam však tajný sen,tu touhu zkrotím ve sklepě,cause life is always pain. Schod po schodu spěchám vpředté tajné,temné místnůstce,přímo v ní a uprostřed,leží holka,co brzy zhyne.

11. 05. 2008
1
2
849
Jen tak pro radost

Bílé Věže Naděje

Bílé Věže NadějeOko hledá,druhé téže,nespatří skrz mraky věže,Věže Bílé,žáře řvoucí,pro mě muka nehynoucí. Hlava krutě těžkne tím,že v srdci je temný stín,čekající na mou radost,pak ji zničí a zbyde starost. Strach z věčného osamění,nic na věci už nezmění. Ať se anažim,jak se snažim,marná práce,všechno zkazim.

11. 05. 2008
1
3
626
Jen tak pro radost
Nahoru