Kyselé ovoce

Kyselé ovoce žvýkám jak bonbónyzuby mi kysnou jazykem plazímškleb co ruka v pózenasranej posměšekzips co se pářezásoba menší a menšíděs v očích uši hluchnoujen gesto rukou
kamenná tvář bez výrazu
a pocit plachtící laněco plachtí moc rychlezaplatí za to dalším bonbónemúlomek etapy která už nepasujenevěřím vlastnímu hlasukdyž ho slyšímkrásu neuvidímjak na jazyku pocita hladem ovoce podarujukyselým obličejem namaluju na zeďterč kterej není kulatejhleď - poslední kousek. je snězenej.

15. 09. 2008
0
0
475
Volné verše

Červí díra

Tmavá díra skryta tajemstvímje černá mnohem vícnež nejčernější černá v představáchnelze spatřit obsahale přesto hýbne se článekpřísně čas tikáa slunce vycházíobrovský had mučivě požírásousta o bleší velikostijen zjeví se duté zábradlía nach se změní v řekupak mozek tiše vykřiknehloubat do sebe samanic než nic a prázdnotatrochu zmatených myšlenekvařících se vztekemjsou jedině černéta díra za zdí schovanátenkou ale účelnouse v boji proti odporuze srdce nenávidíjak tenká zeď je prolomenaodpor získá převahua vlna smutku zaplavívše co zbylo. samota.

15. 09. 2008
0
0
410
Volné verše
Nahoru