Dobrý pade

Dobrý pade
Onehdy se opírám o bar jednoho nejmenovaného podniku vnejmenovaném městě, objednávám si svůj oblíbenej mix bílýho vína se spritem a čekám, až spustí jedna nejmenovaná kapela, když se stanu svědkem následující události; frajer vstoupí do klubu, strašně se diví, že se u vchodu vybírá vstup, a když zjistí, že je to celá stovka (na dvě kapely), utrousí něco jako: „Tak na to se vám můžu vysrat. “ a odejde.
Kdysi jsem si pořídil legitku SAI. Pro muzikanty za čtyři kila celej rok vstup do vybranejch klubů zdarma.

22. 07. 2010
3
13
758
Fejetony

Tak

Tak. a tahle chvíle skončía na další takovou budem čekathodinydnytýdnyrokyživoty. A možná se jí už nikdy nedočkámeMožná, že žijem protoabysme se týhle chvíle dočkalia všechnoco přijde pakje už zbytečnýprotože tohle je možný jenom jednou za věčnostMožná je náš životživotem v čekárně na nádražíkudy vlak projedejenom jednou za vesmíra možná ani nezastavía když anobudem třeba zrovna spátnebo čumět na televiziMožná. Naštěstí víme pičua tak si tady žijem.

07. 05. 2009
2
1
751
Volné verše

Zatímco ty...

Zatímco ty po nocích utrácíšvteřiny svýho mládía za mlžných jiter dobíjíšbaterii svýho tělašampaňským,večer pak s hvězdami vyjdoutvé oči zářící po sherry,zatímco tvé křivky s okovy šatůzuřivý boj svádía když se svlékneš,jako bys vypustila z klece pantery,a s tělem dokořán jsi nádhernáa vzrušující,zatímco vínem opíjíšsvé podvědomé touhy,co krouží po orbitu tvého srdceabys pak sladce omámenánašla svou pravduna dně sklenice,zatímco máš ještě z toho,jak je život dlouhý,němý úžasv očích mladé tygřicea s duší dokořánjsi kouzelná a zranitelná,já stepuji podle písničekorámovaných hvězdičekvždy někde jinde,než jsi ty,a mám strach že,než se k tobě dostanu,tehdy, až se paličky,co bubnují marš,zlámou,budeš už mámou. 15. 9. 1988.

07. 05. 2009
2
0
685
Volné verše

Ráno

Když ráno svítí slunce do okena ty stáhneš ze svý holky dekua objeví se ta úžasná siluetajejího pasu, boků a stehena sluneční paprsky dopadajína ten její zadeka nádherně celou tu scenerii stínují,líp, než to dokážeš ty a nebokdokoli na světě,to je KRáSA. A když jí pak vzbudíš polibkem,kterej trochu smrdí,protože času není nazbyta vykonat hygienu v koupelně byporušilo kontinuitu,pak na tebe také tak trochu smrdutěještě ze sna vydechnea to JE krása. A pak se za toho ranního osvětlenízhluboka pomilujetea ty vaše noční smrady se smísí,až je přestanete vnímata TO je krása. A pak zase usnete,i když musíte do práce,ona nohy ještě roztažené,ty ještě ztopořený,oba zpocení a ulepení a upatlanía TO JE KRáSA.

07. 05. 2009
2
0
665
Volné verše

Hvězdy

HvězdyPod kterými se znovu vracíTen starý pocitVlastní nepatrnostiA velikostiDušeKterá je schopnáJedináCelý ten vesmír absorbovatA proto si zasloužíBýt nekonečnou5. 3. 1997 železná Ruda.

07. 05. 2009
2
0
708
Volné verše

Chvála architektury v čechách

Chvála architektury v čechách
Byl bych už šel dávno domů, nebavilo mě to tu, byl jsem unavenej, opilej, ale jednoduše jsem se zařek', že dneska si prostě zapíchám. Předposlední den dovolenky a já ještě nesmočil. Ostuda. A smůla.

07. 05. 2009
1
4
671
Povídky

Poprvé

PoprvéPavel se motal kolem český lípy u Národního muzea, nervózně kouřil, každou chvíli koukal na hodinky a přemejšlel o tom, jestli by si ještě stačil koupit někde pivo. Ostatně; zkoušel to cestou sem, zašel to prubnout do hospody Na Smetance, ale výčepák mu nenalil. Prej, jestli je mu osmnáct. No jasně, že je.

07. 05. 2009
1
0
843
Povídky

Puberta

PubertaPuberta. Jak vlastně definovat toto období vývoje člověka. Období chemického rozkvětu člověka zpravidla probíhající ve věku, který končí na náct. Období, kdy se proti vám stupňuje terorismus rodičů a dospělých vůbec a kdy začínáte mít chutě dělat právě to, co nesmíte.

07. 05. 2009
2
2
503
Povídky

Mobil versus klasická zasraná telefonní budka

Mobil versus klasická zasraná telefonní budkaSMSky jsou děsnej vynález. Když chtěl člověk dřív po pár panácích ve slabý chvilce něco důležitýho sdělit svý ztracený lásce, musel překonat spoustu překážek, při jejichž zdolávání měl ještě možnost si to rozmyslet. Musel někde vyhrabat telefonní číslo, najít drobný, popřípadě si rozměnit, vyhledat budku, navíc budku, která kromě sluchátka a číselníku má i drát spojující ji se světem. Láska se musela nacházet zrovna v té chvíli v bezprostředním okolí cílového telefonního přístroje, nepříjemná vrátná na koleji či intru vás nesměla seřvat, že jsou tři ráno a prásknout vám telefonem, sluchátko nesměl zvednout otec lásky, který vás pozná po hlase a nesnáší vás, protože jste mánička a vůbec špatná partie pro jeho dceru, nebo matka lásky, která jí zapírala i v době, kdy to mezi vámi a láskou klapalo, pozná vás po hlase a nesnáší vás, protože jste mánička a vůbec špatná partie pro její dceru.

07. 05. 2009
3
0
688
Fejetony

Volizuji si pysky

Seděla proti mě naštorc ve vlaku. Sedla si tam schválně. Viděla mě totiž, když jsem přestupoval,a mě to zrovna dost slušelo. Sedla si tam a dělalahezkou.

06. 05. 2009
2
1
821
Volné verše

Bezpečnej sex

No jasně,že o tobě vím . Sedíš sama,já taky,a nejspíš po sobě čumímenavzájem. Ale já jsem moc nesměleja moc střízlivej,než abych se přimělksebemenší akcia abych tě pozvalbojovatproti tomu zatracenýmusexuálnímu absťákuve dvou. Takže asi nejspíš počkámena tu muzikua budeme spolu píchatjenom vpředstavách,což je koneckonců aspoň dost bezpečnejzpůsobsexu.

06. 05. 2009
2
0
560
Volné verše

Rypák v zadku

Vypadala jako Asiatka. Ale vAsii by jí určitě říkali,že vypadá jako Evropanka. Každopádně sebou vleklanádhernej zadeka jednoho brejlatýhovousatýho typa,co měl určitě něco společnýho smuzikou,protože si podupávala dělal"Tup tu du",a vůbec tak vypadal. Nebyl mi sympatickej,ale mně by nebyl sympatickejnikdo,kdo jde za takovým krásným zadkema tváří se,že vrazit do něj rypákje jeho ranní rozcvička.

06. 05. 2009
2
2
593
Volné verše

Den jako rozestlaná postel s nebesy

Den jako rozestlaná postel snebesyMít tak co na srdci to na jazykuZahrát na tvý bílý i černý klávesyA na konec věty nakreslit pár výkřičníkůNoc jak brokát posázenej flitramaUniversální plesový šaty svlečkouOblíct tě tak do nich - vystačím spát metramaA pak tě svlíknout zapálenou svíčkouRáno jak prostěradlo po prvním milováníTrochu propocený Trochu krvavýA embrya stesku po dotyku na dlaníchKterý všední interrupce popravíČas jako pozvánka na zahradní slavnostMít ho tak nanečisto - jen tak na hraníTvý bílý i černý klávesy jen tak pro radostTvý noční šaty ke svlíkání a lajntuch na praní22. 4. 1998 & 6. 1.

06. 05. 2009
2
2
644
Vázané verše

Jednou 2

Šel jsem sjednou holkou na pivo. Nahoře se kumulovaly páry a tak vkumulydekorativně a konvenčně až stydno. Dole bylo až na ten svrab a neštovicetaky docela televizně fajn. Nalevo to pravý vořechový panoramapro filmový pozadí.

06. 05. 2009
2
0
577
Volné verše

Svítá

Svítá.
Holky choděj domů a v hlavách maj naše klíny,
co jsme jim celej večer rvali do hlav.
A my zas máme v hlavách ty jejich klíny,

06. 05. 2009
1
1
470
Volné verše

Jednou

Jednoubudu sedět v nějaký hospoděa popíjetzřejmě bílý s koloua myslet nejspíš zrovna na tebe,když ty z ničehonic vstoupíša pakliže bude venku pršet,nejdřív se oklepeš,setřeseš kapičky z konečků vlasůpopotáhneša rozhlédneš se po lokále. Jározhodím rukamaa řeknu ti:"No, prosím tě,kde seš tak dlouho. čekám na tebe už,"podívám se na hodinky:"no, už dobrejchdevětadvacet let. "A je docela možný,že ty mi bez zaváhání odpovíš:"Promiň, ale venku byladěsná zácpa.

06. 05. 2009
1
1
626
Volné verše
Nahoru