Ghost Help

Bylo už něco po půlnoci, když Chuck uháněl svým autem po silnici, která vedla do jeho rodného města Chandler. Asi před patnácti minutami vyjel zPhoenixu, hlavního města státu Arizona, kde byl dnes odpoledne za prací. Chuck pracoval vmístním nakladatelství, a přestože jeho pracovní doba skončila už před více jak dvěma hodinami, vracel se až teď, protože se rozhodl zůstat dnes vnakladatelství přes čas, aby zkontroloval, jestli je vše vpořádku. Jako zástupce šéfredaktora bral svou práci velmi zodpovědně a nic neponechal náhodě.

07. 08. 2014
0
1
315
Povídky

Osudný únos, 2.kapitola

Probudilo ji až mírné pohupování. Hučelo jí vhlavě a vůbec se nemohla soustředit. Ať se snažila sebe víc, ve tmě kolem sebe nerozeznávala nic, než jen neprostupnou tmu. Pak si ve své zmatené mysli uvědomila, že má stále zavřené oči.

25. 06. 2012
0
0
248
Próza na pokračování

Celeste, 2.kapitola

1. KAPITOLA
Druhý den se Celesta probudila do krásného rána. Paprsky jarního slunce jí dopadaly na tvář a vytvářely zářivé odlesky vjejích černých vlasech. Celesta se slastně protáhla a otočila na druhý bok, aby jí nesvítilo do obličeje.

05. 06. 2012
0
0
197
Próza na pokračování

Osudný únos, 1.kapitola

Konečně poslední vyučovací hodina. Ta škola ji jednou připraví o rozum. Měla pocit, že mezi všechny ty intelektuálně vyspělé jedince vůbec nepatří. A to studovala University of Phoenix teprve prvním rokem.

04. 06. 2012
0
2
247
Próza na pokračování

Celeste, 1.kapitola

1. KAPITOLA
Ples na zámku knížete Balducci byl vplném proudu. Hostů zde bylo plno, všichni se výborně bavili, víno teklo proudem a hudebníci podávali se svými nástroji ty nejlepší výkony. Dámy si pro dnešní večer vybraly své nejkrásnější róby zdobené krajkami, mašlemi a volánky.

29. 05. 2012
0
2
273
Próza na pokračování
Nahoru