dvojí krádež

Jednou o pul noci, maje horečku a rozjímajenad divnými svazky básní štouraje se prstem v dásnido klímaní v polospaní, ozvalo se z nenadánívelmi jemné zaťukání na dveře a pak už ne. Je to návšťeva, či zdání, bylo to tak nezvučné,jednou jen a pak už ne. Vzpomenul jsem na Havrana jehož čet jsem včera z rána,vlna strachu zmrazila mě, a tak jsem mohl slyšet klamné zaťukání druhé, ruce měl jsem tuhé, rty zbaběle tisk jsem k sobě, viděl jsem se hnít už v hrobě. Je to návšťeva, či zdání, bylo to tak nezvučné,dvakrát jen a pak už ne.

21. 02. 2002
0
0
822
Smíšené verše

sok

V díře v zemi utrácím půjčené penízea poslouchám jak hrajou,nekouřím,nekouřím,kouřím. Prohrál jsem další boj, bilance je zlá,ale už jsem si zvyk,zvyk na svůj zlozvyk. Jsem tu cizí a čekám až příjdeš,popíjím víno a ty, ty jsi středem všeho. Ne, nejsem sám, nejsem sám kdo obdivuje a tak tu tak spolu zíráme na tvé tělo jak se vlní v rytmu ječivého metalu a každý z nás myslína to svý a každý z nás myslí na to samý.

21. 02. 2002
0
0
744
Úvahy

tak tak

Měl jsem před sebou bílej papíra nevěděl jsem,co na něj napsat. Chvíli jsem přemýšlela pak jsem napsal:Měl jsem před sebou bílej papíra nevěděl jsem,co na něj napsat. Chvíli jsem přemýšlela pak jsem napsal:Měl jsem před sebou bílej papíra nevěděl jsem,co na něj napsat. Chvíli jsem přemýšlela pak jsem napsal:Měl jsem před sebou bílej papíra nevěděl jsem,co na něj napsat.

21. 02. 2002
0
0
893
Blbůstky

MÁM TĚ

ZNÁM TĚ MÁM TĚ UCTÍVÁM TĚ
VŽDYCKY S TEBOU SOUHLASÍM
DOBŘE VÍŠ ŽE NENECHÁM TĚ
. I JÁ TO VÍM

20. 02. 2002
2
0
2924
Texty písní

BYT FIT

BÝT FIT JE DNEŠNÍ HITTAK JSEM ČINKU CHYTA STĚNOU KRYTJSEM NAD HLAVOU S NÍ DĚL
A JAKOBY ZPIT
JSEM ROZBIL STŘEŠNÍ KRYT
A DO SRDCE MI VRYT

20. 02. 2002
0
0
1067
Texty písní
Nahoru