Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NEVIM

06. 12. 2003
0
0
2809
Autor
jimmiv

lidi si v dnesni dobe pod pojmem stesti predstavuji to ze vhrajou penize, dostanou moc rozhodovad o tech ostatnich.TO NENI stesti, to je pouze uboha nahrazka toho co je stesti...
Stesti je, kdyz najdete nekoho  kdo vam rozumi kdo vas nekritizuje za kazdou hloupopost, kdyz nekoho obdarujete , kdyz udelate neco co pro ostatni hodne znamena, kdyz se vam narodi zdrave dite, kdyz vam nekdo obetuje cely zivot, kdyz se na vas usmeje priroda, kdyz sviti slunce kdyz sou videt hvezdy, zit je stesi tak si toho krucinal vazte!!!!! nebo snad VAZME!!!
Artuš
04. 06. 2004
Dát tip
Ale bylo by...akorát by sem mu řikalo bramboro,jesstro atd...,nebo by se to mohlo projevovat hlasitým křičením.Zvířata:) Nebo produkcí tělních tekutin,že jo?! S_b: Tvoje štěstí je,že seš ještě naživu.

johanne
19. 01. 2004
Dát tip
neoriginální způsob moralizace... tohle se říká věky, to, že jsou lidi na podobný už vyčichlý slova alergičtí není proto, že nechtějí, aby někdo kázal nad jejich prázdným životem, o kterým si myslí, že je úžasnej... nic tím neříkáš, křičíš do prázdna, tyhle úvahy nemají smysl, i kdyby byly myšleny sebeupřímněji, protože tyhle věci si musí srovnat každej sám

Karbo
08. 12. 2003
Dát tip
zajímalo by mě, kolik autorovi je... působí na mě jako prozřelý pseudointelektuální puberťák. Tohle skutečně není úvaha... to je výkřik do tmy... něco, co všichni vědí, ale vědět to nechtějí. Tak to prostě chodí... štěstí = pěníze!! Předhazují Ti to od dětství, smiř se s tím...

m11
08. 12. 2003
Dát tip
štěstí je Bůh!

jimmiv
08. 12. 2003
Dát tip
stesti uz je v prdeli nikdo nevi co je stesti vsichni si to jen myslite!!!

jimmiv
07. 12. 2003
Dát tip
nedokenalost tvori krasu :o) ale nektery chyby sou drsny.o) pravidla vet neuznavam a neznam zadnej slohovej utvar kterej ma svy pravidla ja pisu realitu mysleni a pocity z dnesni spolecnosti poockejte si na dnesni dilko.o) a co potom na zejtrejsi:o)

Vinki
07. 12. 2003
Dát tip
sleep: ja nepsal o Tobe, ale o ruznych nazorech na to, jak si kdo prestavuje stesti... ze jsou lidi ruzni, proto i pohledu je mnoho. Pokud jsem poslal avi, omlouvam se :)

dismorphia
07. 12. 2003
Dát tip
Jediné, co nemá nějaké uchopitelnější mantinely je poezie, proto se také asi nejhůře hodnotí. Ale všechny slohové útvary mají svá pravidla, která se samozřejmě nemačkají na miniaturním prostoru, ale určité styčné body, o které se zle maximálně opřít, tu jsou. To, že je neznáš, je věc další.

Andulka
06. 12. 2003
Dát tip
zacatek je velmi vseobecny...lidi povazuji....ty lidi, to jsem taky ja , sleeping beauty...a vsichni ostatni na Pismaku. A rozhodne si nemyslime, ze stesti je vetsi dum, drahsi auto anebo moc rozhodovat o ostatnich...:-). Ta druha cast o tom, co si ty myslis, ze je stesti, je fajn. Ale jako uvaha, by to chtelo trochu rozvest....:-)

Vinki
06. 12. 2003
Dát tip
tohle je jen Tvuj pohled na stesti... ja ho sice asi vidim stejne, ale lide maji ruzne nazory...

dismorphia
06. 12. 2003
Dát tip
Já budu zase ošklivá.. Když přehlédnu celé to téma, které je stejně vždycky o nahmatávání vypínače, je tu nějaký prazvláštní útvar (nevím, jestli úvaha), který má spoustu nedostaků jak po stránce slohové, tak po stránce gramatické. Zkrátka nemohu přenést přes koleno, že naprosto ignoruješ základní pravidla vět (ačkoliv se to nazývá pravidlem, je moc hezké, když se na záčátku věty píše velké písmeno). Další věc (možná také takové téma na zamyšlení): než dáš něco všanc dalším očím, bedlivěji si pročti, cos napsal. Objevují se tam poměrně hojně překlepy, které nepůsobí hezky. Pak to vypadá, jako bys to napsal pár minut před odesláním.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru