...zivot je tak krasny...

Dnes celou noc prselo, kapky vytukavaly svoji ukolebavku na okenni rimse a ja zachumlana do periny znovu usnula. tak jsem po dlouhe dobe, opet zaspala, otevrela oci a zamirila na display budicku a zase je zavrela, to co jsem videla me nepotesilo. neeeeee. urcite to jeste vsechno stihnu, splasene vyskakuji
z postele a v koupelne zjistim, ze bych si kazdopadne mela umyt vlasy.

15. 12. 2000
2
0
1337
Povídky

Odezva na Lovce papouchu manzelku

Manzela si berete z lasky a castecneho obdivu
Mala ukazka ze zivota s Mistrem
Uklid
Tak toho jsem se vzdala hned ze zacatku, bylo mi vysvetleno, ze jenom nudne a neiteligentni zeny maji ve vecech poradek, protoze nemaji jiny zajem nez uklizet. Uklizela jsem tedy nenapadne a jenom v mistnostech, ktere jsem obyvala sama a v kuchyni, kam manzel nevkrocil, jako by se bal zjistit jak primitivni zenu ma.

23. 11. 2000
12
0
2343
Blbůstky

maringotka

Kdyz vyrazily prvni snezenky ze zeme, tak maminka vytahla z knihovny vojenske
podrobne mapy ceskych kraju, predevsim jiznich Cech a Vysociny rozprostrela
ve vsech pokojich rozlehleho domu a cela rodina se tim padem stehovala do
kuchyne a pokojicku po sluzce a desili se veci pristich. Vedeli jsme z

29. 06. 2000
1
0
1367
Fejetony

Festival

Jak se clovek vlastne dostane do svatyne divadla Richarda Wagnera v Bayreuthu. Vlastne to je nepredstavitelne a vskutku nemozne, pokud v tomto meste zije, ale vyjimky potvrzuji pravidilo.
Minuly rok jsem dostala dva odlozene festivalove listky, ohromena jsem tedy nebyla, protoze Wagnera zrovna rada nemam, ale neber to, kdyz to clovek dostane a muze celemu svetu, zadarmo ukazat, kam normalne patri. Mohla bych tam treba potkat nekoho znameho a to bych jiste, na zebricku socialniho postaveni, vylezla nejmene o dve az tri pricky nahoru, take by se mohlo stat, ze bych se mohla dostat i do televizniho zaberu a nekdo by me mohl i poznat, no to neni ani k domyslelni.

20. 04. 2000
2
0
1261
Fejetony
Nahoru