Frau SS

Začíná přestávka po první hodině. Všichni se co nejrychleji přesouvají do třídy 115, ve které má být příští hodina. Všichni vědí, co by je čekalo, kdyby nedorazili dostatečně včas. Po vstupu do třídy nejprve vytvářejí uličky mezi lavicemi.

22. 06. 2005
0
0
719
Povídky

Strašidelný dům

Haunted House
Two people were driving in a car on small road far away from civilisation. Suddenly they heard strange sound from car engine and car stopped. They tried to repair the car, but they were unsucsesfull. Night was cold and rain was coming.

22. 06. 2005
0
0
729
Povídky

Transylvánie

V Pátek jsme vyrazili z Prahy do Transylvánie. Naším cílem bylo zjistit co se stalo s deníkem jistého pana Englicha a prověřit zprávy o výskytu upírů v těchto místech. Exkluzivní informace o upírech by zcela jistě zvýšili prodejnost České Gazety (deníku pro který máme udělat tuto reportáž). Cesta do Transylvánie proběhla bez problémů, a tak jsme ve večerních hodinách dorazili do vesnice Bizu Al Carban, ve které jsme měli strávit příštích několik dní.

22. 06. 2005
0
0
692
Povídky

Sjednocená Evropa

Sjednocená Evropa
Je opravdu cílem Evropské unie sjednotit celou Evropu. Přede dvěma roky zažádalo Turecko o členství v Evropské unii. Nejen, že během uplynulých dvou letse Turecko nestalo členem Evropské Unie, ale i přijímací pohory začaly teprve nedávno.
A jaký je důvod pro takovou prodlevu.

22. 06. 2005
0
0
802
Úvahy
Nahoru