Memorandum

Vzpomínky -válejí se po zemi,
nikdo je nevnímá,
onehdá ptal jsem se tě na tvé znamení,
tedy na měsíc tvého narození,

02. 07. 2006
0
0
833
Smíšené verše

Návod #1

najdeme sivelký kámen (třeba kus skály),
rozběhnem se proti němu,
napřáhneme nohu,
a vší silou honakopnem.

02. 07. 2006
2
0
768
MIMO

Návod #2

1) Zajedem si na čerpací stanici,
2) Natankujeme do kanistru minimalně 5 litru benzínu, nebo jiné hořlaviny,
3) Zadržíme dech, zavřeme oči a polejeme se tou smrdutou vodou.
4)Z kapsi vytáhneme zapalovač (nebo sirky)

02. 07. 2006
0
0
701
MIMO

Návod #3

krok číslo jedna:
obrazovku/televizi odneseme na nějaké místo kde je, pokud možno, nový koberec (aby jsme nasrali pár lidí)
krok číslo dva:
pokud máme dílnu, skočíme si do dílny pro největší kladivo které tu najdeme

02. 07. 2006
0
0
677
MIMO

Rozmlouvání o olivách

Xyraxea: NAPIŠ MI BÁSEŇ NA OLIVYLionel: třeba něco jako:"Olivi mi vážně nechutnaj,ba ani nevoněj. "Xyraxea:. s papričkou i bez papričky,ta krásná slaná chuť,co pohlcuje moje útroby. Xyraxea:Olivy voněj, - hlavně když kvetou.

10. 06. 2006
1
0
640
Volné verše

Puma

Když nám dáte adresu,balíček vám přinesu. Naše organizace vám hodí na dům pumu,to vše téměř zdarma, jen za flašku rumu.
Balíček narvaný anthraxem k prasknutí,dokončí to, co puma nedokázala zničit,počká si pěkně na roztrhnutí,a pak . můžete jen snít.

25. 05. 2006
0
0
659
Volné verše

Bouře

Na obloze dím mraky bouřkové,vítr prodírá se mími záclonami,a k tomumi ještě mlátí s oknem,v komíně meluzínu slyším,ani chvíli klidu mi nic,ba aninikdo, nedopřeje. Mračna se asi srazila,neb ozvala se rána (jak z děla),a noční krása, narušena byla zábleskem,záblesk to vše započal, myslím,a tak nám tu teď, jak z konve, leje. Kapky dopadají do zahradního jezírka,utvářejí kruhy, až podivuhodných velikostí,kapky, které jsou těžší než-li pírka,dopadaji svižně a bez starostí. Ale já.

17. 05. 2006
0
0
597
Volné verše

Óda na krevní mstu

Mstít se za sebe je nuda, navíc to není ani v mojí víře,krev jeho poteče ve veliké míře,uvidíme, jestli je jeho krev taky rudá.
Perverzní prase bude popraveno,ve jménu jeho oběti,spravedlnosti bude zadosti učiněno,již brzy mu nic život nevrátí.
Krev jeho poteče proudem,-kanálem, příkopem dokonce i čističkou - krysy jeho prohnilou krev ochutnají,proteče i Niagarským vodopádem,proud, který se nezastaví,poteče, snad pro potěšení tvé, mstu moji.
Tím, že urazil JI,urazil i osobu mou,pohřební zvony jen proněj brzy zazní,nechal vzplanout hněv a mstu neuhasitelnou.

11. 05. 2006
1
0
802
Volné verše

Ruka

Moje ruka píše,o všem o čem jde i nejde,píše alegoricky, píše pravdu, jen né lež,ruka pravá, ruka má. Píše z dlouhé chvíle,píše na přání,jen pro mé lepší sebepoznání,jen aby ten den nebyl dlouhý jak nějaká míle.
Má ruka zmatené nesmysly píše,asi jí natom nesejde,hlavně že píše slušně a že nepíše lež,ruka moje s tužkou se již dlouho zná.
Kdo to asi vymýšlí.

11. 05. 2006
1
0
761
Volné verše

Čas

Čas se opět jak šnek vleče,snad mi další příležitost neuteče,času málo, času moc,jak přečkat mám celou noc.
Zase otázky si kladu,odpovědi nikde,i nyní v tom cítím zradu,se mnou už to jinak nejde.
Čas bez počátku, čas nekonecný,s tím já nezmůžu nic,ta představa mě mučí čím dál víc,čas krátký, byť věčný.
Nikdo se snad nikdy neptá,proč zrovna mě to tak deptá.

11. 05. 2006
1
0
718
Volné verše

Alergie

Pokud alergie na kantory bez vyjímek,pokud alergie nemoc jest,pak já jsem tou nemocí prohnílý,nikdy sem si nechtěl šplhnout,do závratných výšek lézt,navíc sem měl fóbii z výšek.
Musím říci vám,kdo tvrdí, že já talent mám,tak ten mě bud nezná,nebo zdravý rozum nemá.
Psaní už mám zase vážně dost,na svou ruku mám zase zlost,zas popsal jsem plno stránek,neměl bych si říkat hloupý Janek.

11. 05. 2006
0
0
783
Volné verše

Osud

Jaký jest muj osud . Neblahý pocit mám,že osud muj je nevyzpitatelný,zřeknutí se okultismu nebylo bez následku.
Osud temný, připadne mi,nevěřím, byť doufám,že v tomdle pravdu nemám,že kletba ze mne opadne. Kdo ví jestli pak jsme v tom sami.

11. 05. 2006
0
0
710
Volné verše

Život & Smrt

Proč tu jsme, proč žijeme. ne jen proto, aby jsme zhynuli. Pak proč tedy. Aby sme si dali nejaký cíl.

11. 05. 2006
0
0
659
Volné verše

Donekonečna

Cítím prázdnotu, prázdnotu nepopsatelnou,možná tak k nečemu přiřaditelnou. jak tělo bez duše, jak křesťan bez víry. něco postrádám, byť nevím, že bych něco ztratil.
Co jsem řek, to se vždy stalo,myslím, že mě to již štvalo,je to divné, když víš jak zemreš,proti tomu nic neudeláš, s budoucností nehneš,i když cesty osudu jsou klikaté,konec je vždy stejný,vždy jest neúprosný.

11. 05. 2006
0
0
898
Volné verše

Anděl

Proč na tobě nevidím nic špatného, nic zlého,teda krom myšlení mého zamrzlého. Nemůžeš býti člověk, tys anděl,od začátku sem si to myslel, já to věděl.
Ty anděli můj, anděli překrásný,tvůj smích je jak pohlazení,dík tobě na světě vydržet se dá,jen prosím, světlo své nezhasni.
Když podívám se na jakéhokoliv člověka obyčejného,vidím temnotu a zlo, snad všechno zlo světa,jen na tobě vidím něco nejasného,něco, co nedokáže popsat žádná věta.

11. 05. 2006
0
0
727
Volné verše

Múza

Stačí když na blízku je má můza,pak proti své vůli jsem vpohodě a v klidu,pocit, že ze dne již nemůže býti děs a hrůza,mizí okamžitě,když se mi vzdaluje, když od ní pryč jdu. Pakliže na toto téma cokoliv psáti chci,pak jsem v koncích, ale stále na začátku,přetávám slova znáti,píši nesmysly již od samého počátku.

11. 05. 2006
0
0
681
Volné verše

Modrá

Nemohu si vybavit, a přec nemohu zapomenout,podle pohledu jednoho nádherného,usoudil sem, že to musí býti modrá,modrá odstínu nepopsatelného. Kdo nechce nepochopí,kdo ví, dělá že nezná,když myslel jsem, že lidstvo sem zatratil,byť její pohled o opaku mě přesvědčil,dáti lidem ještě jednu šanci. Snad každý kromě mě se své šance chopí,byťvšeho bych se vzdal,jen abych tě rozesmál.

11. 05. 2006
0
0
744
Volné verše

Dilema?

Již bylo dosti psaní. chci od sebe vydět činy, chci vydět jednání,pevně držet se všech zásad,nějak ke konverzaci tě vyzvat. Nechápu, že když dokáži takto psáti,proč zmůžu se jen na kývnutí,snad tentokrát najdu slova i při mluvení,pokud to tedy není osudné znamení. Sáhnout na anděla,nebo k ní jen promluvit,prý to je svatokrádež,a krádež je zločin, a to se prý nedělá.

11. 05. 2006
0
0
628
Volné verše

self-Sacrifice

Why are you always in my Mind. why i can't way to you Find. why i dont understand myself. i'm Man who is killing himself.

11. 05. 2006
0
0
751
Volné verše

Zima

Naděje dříme i v srdci chladném,na nůž, skutý v plameni acheronu,na zásah toho nože čeká,na zásah tvrdý, prudký, ale jemný. Ta naděje čeká na ohřátí krve,krve chladné, bezcitné. A až najde se nůž takový,pro zlo i smrt bude pozdě. Čeká na roztání,čeká na ohně plápolání,na plamen v srdci chladném,jak kámen tvrdém.

11. 05. 2006
0
0
683
Volné verše

Hvězda

Zhasnout hvězdu jsem viděl,v tom místě náhlí záblesk světla,pak tma, hvězda zmizla,nic takového jsem ještě neviděl. Není to problém, není co řešit,ve vesmíru jsou hvězd miliony,o jednu více nebo méně, jednoduše triliony,skoro žádný kyslík, věc, bez které člověk nemůže žít. Na myšlence, že kousek vesmíru je v každém z nás,nejspíš asi něco vážně bude,neb s tou hvězdou i něco ve mě zhaslo,sic do hlavy mi to stále nejde,Nakonec se mi to o té hvězdě jen zdálo,a to co zmizlo, útěchu našlo,neb za dva dny sem naštěstí viděl,hvězdu jinou, krásnejší, hvězdu moji.

11. 05. 2006
0
0
813
Volné verše

Noc

Temná je i tadle noc,v dálce vidím světlo,jenž uděluje mi bezmoc,které mne polapilo. Noc černá, krásná,jaká může být jen daleko od města. jediným světlem jsou zde hvězdy a měsíca měsícem je osvícená cesta. Kam vede tahle cesta tmou.

11. 05. 2006
0
0
695
Volné verše

Dnešní tisk

Krásných, byť trpkých pět minut,pět minut kdy jsem stál na chodbě,jen ty a já, a já mlčel,mlčel jsem a na půl slova sem se nezmohl,proto bych se teď nejraděj asi podřízl. Pak dalších pár minut,těch pár minut jsem vedle tebe jen tak stál,v duchu jsem se smál, byť jsem mlčel, trpěl. Pak jeden ze skupiny mluvil ke měa já ho nevnímal, zase sem byl mimo realitu,nesnil jsem, ani jsem nebděl,prostě jsem vedle tebe jen tak stál. Tvá přítomnost je to co mi pomáhá,zároveň vždy umlčí, chtěl bych něco říct,ale vše vždy zapomenu, dokonce i meno své.

11. 05. 2006
0
0
667
Volné verše

"Usměj se, bude hůř "

Dnes na chodbě jsem stál,tys šla kolem - kdo by to byl čekal -já chtěl něco říci, tys však byla rychlejší,ten krásný hlas:"Usměj se, bude hůř",já nezmohl se ani na chabou odpověď. Tímto přál bych si, říci ti,že hůř snad již býti nemůže,ale říci ti to není zrovna nejsnadnější. Stále přemýšlím nad větou:"Usměj se, bude hůř",přemýšlím, přitom hlavou mlátim o zeď. Snad mohl bych si porozumět přát,znepokojující věta:"Usměj se, bude hůř".

10. 05. 2006
1
0
773
Volné verše

Blood

My Blood is cursed,she is not too Red,she is Black as the Death,Dark as the Night, maybe i have no Right,but, if you wanna Survive,and if you Love your Life,you must retreat from there,you must go into another one sphere. Blessed by Devil,Created for Evil,Immortal One,in Centuries Alone. Beware of Darkness,she is only in us,she is not too Strong,because she has a one Weakness,she is without idea's.

10. 05. 2006
0
0
777
Smíšené verše

Peklo

Peklo jest jedna velká komuna,jedna velká rodina,To civilizace jest peklo,byť je tu chladno a hnusně,doufám, že to s váma o zem seklo,mezi lidmi být je strašné. Snad vám již došlo, že peklo je jen slovo,že satan a bůh je to stejné. A proto mnoho duší očistcem prošlo,na to nemá jen tak jakákoliv duše právo,byť je to místo veřejné. Peklo si člověk vymyslela taky udělal,to člověk jest ďáblem.

09. 05. 2006
1
0
680
Smíšené verše
Nahoru