Československá literární komunita
Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.
Přidejte seNevhodné potraviny
26. 05. 2005
1
3
1954
Autor
Vallery
Lidem v přístupu ke zdravému stravování, podle mého názoru, brání 2 věci:
Za prvé - informace o tom, co zdravé je a co ne. Je prováděno hodně výzkumů a pozorování. Často se k nám však informace dostávají se zpožděním nebo pokroucené. Stává se také, že výrobci nezdravých výrobků tvrdí, že jsou pro nás nezbytně nutné, a tak nás uvádějí v omyl.
Za druhé - lidé sami. Občas víme, co je pro nás nezdravé, a přesto neodoláme. A pak si dáme uzené vepřové, zmrzlinu, čokoládu, bonbón apod. a utěšujeme svá svědomí slovy "pro jednou se nic nestane".
Podělte se o své zkušenosti. Pokud máte zájem, může zde vzniknout i kuchařka zdravých jídel. V této kategorii se navíc mohou hromadit básničky o různých jídlech.
Za prvé - informace o tom, co zdravé je a co ne. Je prováděno hodně výzkumů a pozorování. Často se k nám však informace dostávají se zpožděním nebo pokroucené. Stává se také, že výrobci nezdravých výrobků tvrdí, že jsou pro nás nezbytně nutné, a tak nás uvádějí v omyl.
Za druhé - lidé sami. Občas víme, co je pro nás nezdravé, a přesto neodoláme. A pak si dáme uzené vepřové, zmrzlinu, čokoládu, bonbón apod. a utěšujeme svá svědomí slovy "pro jednou se nic nestane".
Podělte se o své zkušenosti. Pokud máte zájem, může zde vzniknout i kuchařka zdravých jídel. V této kategorii se navíc mohou hromadit básničky o různých jídlech.
3 názory
takže jsem se rozverně vrátil a vidím, že se dá diskutovat leda sám se sebou, to jsem po půl roce opravdu nečekal
Takže k tomu prvnímu, jak zjistit vhodnost
- ještě to rozvinu --je mi teprve skoro 60--
k lidem samým , to je na serii rozprav
nabízím ICQ 217070067 - doufám, že to pojede
--tedy ta diskuse
k té kuchařce -- mám i vlastní recepty, ale nejsou jednoduché !
ještě mail MGFerda@centrum.cz