Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dnes. +- dva dny.

12. 07. 2024
1
5
54
Autor
Benetka

Vlastně by to mělo spadat do kategorie NIKDYKDE ale já už prostě v tom nemám přehled a ani snad už nechci... :D

A teď zahřmělo! Ide bůrka!!!

 

Což ovšem nemění nic na tom že Tě

MILUJI

A cítím.

 

Feel_

 

https://www.youtube.com/watch?v=iy4mXZN1Zzk&ab_channel=robbiewilliamsvevo

 

 

Tak Ti zase píšu. Milá.

Nikoho (téda krom několika Písmaček a KočkoDána :) vlastně nezajímá jak žiju co dělám po čem toužím a tak. A tak píšu Tobě. I když Tebe by to taky nemuselo/nemělo zajímat. Nicméně vnímám že vnímáš. A že se zajímáš. Minule jsi se mne ptala: Tak co kuchyň? Jo pořád ji předělávám. A svým způsobem ničím pozůstatky vlivu své exmanželky. Kdy vše co si vySyslila tak to taky měla. Ale ne. Neříkám že vše bylo špatně. Ale prostě jak si řekla kde bude v nové lince sporák tak... Sám sobě se divím že jsem jí na to tenkrát kývl. Ačkoli... Když máš před očima růžové brýle lásky... :) No tak to teď už prostě bude jinak. Nová extra super lednička už stojí jinde a budou další změny:

Dnes jsem koupil vestavnou troubu a indukční varnou desku. A budou tam kde je to prostě logické. Ještě pak nad ně přibude odsávač par jehož existenci jsem tenkrát s AnděLenkou oželel leč myslim že pro kuchyň je nezbytný. Ten koupím příští měsíc. Starý splínový sporák s el. troubou půjdou pá. Stejně jsou už po circa 25 letech bezmála téměř na odpis... Divím se vlastně MILÁ že jsem v ní ještě vůbec dokázal upéct tu Tvou milovanou ořechovou bábetku kterou na oblátku já tak rád pro Tebe peču. ;) A koncem srpna pak mám dva týdny dovolené tak si budu hrát. Vestavba je sice výzva - nikdy jsem to nedělal ale! Na druhou stranu vše co jsem kdy v životě dělal byť i poprvé jsem zvládl. Až se sám sobě divím co ve mně dříme.  ZWÍŘE!!!  Jak já jsem jen šikovnej...! A umim improvizovat. Jo. Chválim se. Páč za mne to nikdo jiný neudělá tak co že? :) 

A v den Tvých narozenin MILÁČKU jsem koupil synovi Adamovi dárek k 20 narozeninám. Furt jsem si lámal hlavu co a jak...? A až pak kdy jsem si večer kuchtil oběd na druhý den do práce zafunkovala reklama na rádiu Rock které poslouchám. Prej že alegria a zážitky a akční cena. No a tak ve středu 17.7.2024  v 5:30 ráno poletí Adam hodinu balónem nad Pálavou... A! Zasa tá Pálava!! Stále sa vracia!!! :D Mimochodem 17.7. je datum svatby s AnděLenkou. Ale to jen tak čistě náhodou... :) Tak snad bude mít radost MALIČKÝ........

 

PeS:

A úplně nakonec budu ještě muset koupit nové hrnce. Páč ty staré keré sem kupoval s mamú v Brněnském obchodním domu plném stesku před asi 25 lety prostě nejsou s indukcí kompabatipičitelné. Nebo tak nějak no... :D


5 názorů

Norsko 1
před 2 měsíci
Dát tip

Proboha. Proč musíš být pořád tak trapnej. Poser se z toho sexu


Kočkodan
před 2 měsíci
Dát tip

Bene, doufám, že se pořízení hrnců odbude bez spolupůsobení smradů.

A věnování horkého vzduchu Adamovi považuji za pěkný dárek.


dadadik
před 2 měsíci
Dát tip

vedeš si dobře...


Benetka
před 2 měsíci
Dát tip

Jo Dadi - to tak tenkrát bylo no... :)


dadadik
před 2 měsíci
Dát tip Benetka

s mamú v tescu :)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru