Československá literární komunita
Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.
Přidejte seKachna po novinářsku
Autor
Phil
500g zpráv z údajně věrohodných zdrojů
300g předsudků
350ml blbosti
50g stylistické dovednosti
150g úplatků od nadnárodních korporací
90g vládních zájmů
hrst středně velkých klišé
Smícháme zprávy z údajně ověřených zdrojů s předsudky. Zalijeme 200ml blbosti a pořádně hněteme, dokud nevznikne hladká hmota. Necháme půl hodiny ustát a potom uplácáme kachnu. Nádivku získáme tak, že úplatky od nadnárodních korporací zamixujeme s vládními zájmy a zbytkem blbosti. Kachnu nacpanou nádivkou potom potřeme stylistickou dovedností, kterou také dle potřeby podléváme během pečení. Pečeme 3-4 hodiny v dobře navnaděném středu veřejné pozornosti. Jídlo podáváme zdobené nadrobno nakrájeným klišé a s notnou dávkou drzosti. Dobrou chuť!
Print: ...a nandali jim tom zbraněmi jejich. A Bůh se ušklíbl, neboť viděl, že tak je to správné. I zaradovali se. ....