16.06.2016 23:48 K dílu: Bezdomovec Lei_Wulong

Díky za názory.

Lakrov: To s tím prvním odstavcem je dobrý postřeh, ještě to poupravím. A zauvažuji i nad popisem muže, trošku mi nedošlo, že to už by byl zatracně cyhtrej pes, aby tohle poznal :D Hm, asi bych mu mohl dát víc "psí" vlastnosti jako silný a přirozený vůdce.

P.S. V předpředposlední větě je sebere ze země ;)

30.03.2016 13:02 K dílu: Čaruj! Lei_Wulong

Díky všem :)

Zapomněl jsem se zeptat někde v prologu: Mám tenhle nápad rozmyšlený i více ze široka. Asi by to nebyla kniha, ale knížečka snad jo ;) Bavilo by to někoho číst?

Tucci: "horňák", jako že se preferuje horní část těla - prsa. Opakem je "dolňák", který naopak preferuje nohy a zadek. Takže to bylo jen takové zdúraznění, že byla vážně přitalivá ;)

21.01.2016 13:02 K dílu: Sebevrahova zpověď Lei_Wulong

Moc diky za názory!

Některý věty jsou rozdělené trochu divně, protože jsem se snažil hrát si s dynamikou, ale asi to není uplně ono. Příště budu psát raději přirozeně.

Jo, taky jsem si říkal, že těch jeho úvah je tam skoro moc. Ale zase mi přišlo, že by bylo moc průhledné, kdyby se spokojil hned s první myšlenkou. Takhle tam jsou dvě, kdy si myslí, že umírá a dvě, kdy si myslí, že přežije.

Nj, asi jsem tam měl nějak popsat, že ten vlak se tam neřítí, ale jede relativně pomalu. To je tak, když to autor v hlavě sice vidí, ale pak nenapíše ;)

Každopádně díky za odezvu.

17.06.2004 00:00 K dílu: + Když umírá blázen + Lei_Wulong
Siiril: No, jak dlouho to muze trvat, to opravdu nevim, jeste jsem to nezkousel ;) Ale z zil by to trvalo peknych par minut, a ikdyby si prorizla na zpesti tepnu, dokazali by ji jeste zachranit. Kdyby chteli...
16.06.2004 00:00 K dílu: + Když umírá blázen + Lei_Wulong
Pekne, ale docela me to desi. Nejvic asi proto, ze chapu pohnutky te divky. Ale jedna prakticka poznamka: Nemyslim si, ze pokud by si prorizla jen zily na zapesti a jeste tesne pred tim, nez v kroci do pokoje, ze by tam mohla vykrvacet ;)
Nahoru