08.10.2002 00:00 K dílu: Klíč ve schránce ufd
Miorslawek - Mno, o avizu jsem tu nic necetla, od tebe tu toho bylo celkem dost :) Jak vis, ze nebylo pochopeno, co jsi chtel puvodne rici? ... ze by prosta dedukce, mily Watsone? ... ja mam radsi Poirota. Nedokoncena myslenka? I mistr tesar se utne. Tak ztraty casu bylo dost pro vsechny, ted prisel chvile na perspektivni cinnost :)
07.10.2002 00:00 K dílu: Klíč ve schránce ufd
miroslawek - Ja se ti velmi omlouvam, jestli jsem se te dotkla, jsem na pismakovi nanejvis podesate a pisu treti "kritiku", takze netusim, co je avizo a ze je slusnost ;) Stejne tak netusim, co muj pokus o ironii odkryl, nic totiz nebylo prikryto ... pokud ovsem bylo, znas me lip nez ja :) Jsem rada, ze si sebe tak cenis, mohl bys nekterym rozdavat. Preji hezky zivot :)
04.10.2002 00:00 K dílu: Klíč ve schránce ufd
miroslawek - Dekujeme, ze jsi nas poctil svou bajecnou kritikou, i kdyz neni tvym zvykem se s necim takovym zahazovat... je pro nas cti, ze ji se objetoval vstoupit sem dokonce dvakrat, melo by se to pocitat alespon za tipu!!!! ;)
02.10.2002 00:00 K dílu: Klíč ve schránce ufd
Miroslawek - Mozna to bude tim, ze je to text k pisnicce ... dulezity rytmus, verse se vyzpivaji. Ale jen tak mezi nami, mne se taky moc nelibi, jako pisnicka zni mnohem lip ;)
Nahoru