Československá literární komunita
Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.
Přidejte seDomácí pekárna aneb zuřivá
12. 02. 2009
8
14
2310
Autor
jejdavilda
Přišel jsem dom s pekárnou
teď jí zovu pakárnou
Rowenta je značka nácků
nesu kurám třetí placku
14 názorů
Jestli to kury sezobnou
nemusíš líčit na škodnou
Žes měl těsto hustý
dvůr je rázem pustý
t*
jejdavilda
12. 02. 2009
Určitě jo, míchám žitnou a pšeničnou mouku 1:1, nebo až 1:2 ale peču jen občas, nemám žádnou dietu, leda bodovou - zbodnu všechno co dům a zahrada dá...
jejdavilda
12. 02. 2009
to jo, tolik po vašemu rozumím... ale takové rozzlobené dílo to je, že bych se ani nedivila, kdyby to byl překlep... písmenko ztracené :-))
Já pekárnu nemám, zadělávám, hnětu ručně, těsto kyne v míse pod utěrkou, jo, je to pakárna, ale dalamánky jsou jedna báseň :-))
jejdavilda
12. 02. 2009jejdavilda
12. 02. 2009
Tvoje kury mají vidiové zobáky? Dle stupně tvrdosti chlebových placek by to bylo spíš pro tukany :-)
aleš-novák
12. 02. 2009
Konečně se budou mít tvé slípky dobře, když jim tak vypékáš :o))) Nojo, ono to chce, aby technika pronikla i do kurníků, bylo na čase, aby na to někdo přišel, Vildo, ty vynálezče!!! :o))) *t