Československá literární komunita
Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.
Přidejte seblbnu no
Autor
dadadik
sáček sem sáček tam
proč jen se vanilkový cukr
tak podobá prášku do pečiva
no nic
splynul s cukrem prášek
zachraňuju co se dá
aniž bych celou misku s cukrem vysypala
a byl by klid
o to víc jsem přidala vanilkového
a obalila
rohlíčky
a teď co
snad nic
14 názorů
... :):).
(Myslím, že výroba cukroví před Vánoci v Česku se stala už archetypem... :) (a možná už i v několika směrech :) ) ).
přesně tak to dělám u všech těst, leda, že bych něco přehlídla při zadělávání těsta, dala víc, nebo míň, nebo .... :)))
Jak je to možný? Nechávám uležet v lednici a dělám další den.. jak plastelina :)
Já taky, asi mouka? Ale dobrý jsou, to jo, jsem půlku těsta rozválela a vykrojila půlměsíce :)
Tak je dobře, že nejsi z přehmatu ˇ ve stylu brouka Pytlíka na prášky.
tak dobrý, vánoce jsou zacháněny :)
dělala jsem taky te třech dávek a při tvarování nedržely pohromadě :(
Právě!!
a dělala jsem třetí dávku, asi mám dost, nebo prostěbez brejlí ani ťuk
ale nic s tím není, vše OK :)
:))) a že zrovna rohlíčky, u nás nejoblíbenější