Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Martinka

09. 07. 2024
3
7
92
Autor
Benetka

Peču ti MILÁČKU ku Tvým krásným zítřejším 35 narozeninám ořechovou bábovku. Povedala si mi že Ti odo mňa vždy chúti. A vieš prečo? Pretože to je z LÁSKY. Tak. Bude celá jen a jen pro Tebe. Vždyť... Miluji Tě až do nebe! Tak.

https://www.youtube.com/watch?v=yjX6lbvwlvs&ab_channel=Fojta%26M%C3%AD%C5%A1ek-Topic

 

 

Dne 25.6. byla se mnou ZLATOHNĚDÁ vybrat a koupit novou Džungarskou dračici. Jakožto náhradu za zesnulou Míšu. Poprosil jsem Ji a Ona neřekla ne. A prý že Miri co nejrychleji! Ať doma nejsi sám... Sic! (Jako blb hledim na Měsíc a NICcc.) A to už věděla že bude mít jméno po Ní a jak mi sdělila tak je poctěna. Na prodejně pak řekla: Pozri tamtá ako pekne papká! To bude ona! A paní prodavačka Martinku vyndala z klece a dala do krabičky. Martinka prskala a paní prodávající ji kárala... Jako by to mělo smysl...? Ale... Taky furt na ni mluvím takže.. Pak jsem ještě zaplatil u pokladny dáreček pro Kajlíčka a doslova jsem ZLATOHNĚDÉ řekl: Tohle platím já. A trvám na tom! Neodporovala.

Je krásná. Je krásná. Obě. Jak Martinka tak Martinka. Ach.

No a teď v sobotu v noci ta potvora zdrhla z klece. Nějak se jí povedlo otevřít dvířka no. Lokalizoval jsem ji za kuchyňskou linkou ale dostat ji odtud je nemožné. Tak jsem jí tam dal aspoň papání a vodičku aby nestrádala. A včera v noci když jsem si šel nalít dalšího panáka panáka panáka mi proběhla mezi nohama. Ale je rychlá je rychlá. Kdeže bych ji stihl chytit. Navíc s dvojkou v krvi že.

To až dnes. Neodtékal mi odpad od dřezu a ač nejsem fanda do džezu sralo mě to. Nepomohlo kde co všechno - ani louh a ani další pičoviny. A tak jsem si objednal a koupil péro! Konečně nějaké pořádné v téhle domácnosti!! I když teda mé šesticentimetrové HOVADO neradno podceňovat!!! No... Ihned po příchodu domů ze zaměstnání jsem se jal čistiti potrubí. A podařilo se!!! Voda krásně odtéká... A přitom slyším nějaké divné zvuky. Z příručního vysavače. No. Tu nemožnou dračici nenapadlo při průzkumu kuchyně nic jiného něž vlézt do hadice vysavače a tak nějak tam uvízla asi no. Vysvobodil jsem ji ale připadá mi ták ňák vystresovaná či co. Tak snad bude v pohodě a neumře mi hnedka zase.

Že...

Toš...

Co dodat?

Snad jen  že hodně štěstí štěstí štěstí do života Vám přeji. A LÁSKY. Pochopitelně. A... A vůbec.

 

Martinky.


7 názorů

8hanka
před 2 měsíci
Dát tip gabi tá istá, Benetka, Janina6

tak mrška má dnes narodky? ( Aj moja nevestička... )

Najvyšší čas nahradiť ju inou,

vymaniť sa navždy z ťažkých splínov,

zmeniť sny,  zbaviť sa fľašky,

každý má v niečom život ťažký,

no môže byť krásny,

aj keď inak, ako chceme,

nič však nestojí ani nepadá

len na jednej žene...

 


Kočkodan
před 2 měsíci
Dát tip Benetka, Al Jal Úd

Pokud hryzat dráty chce,

hned to vymluv Martince.


dadadik
před 2 měsíci
Dát tip Benetka, Janina6

já to beru jako myši všecko

ale lásku ke křečkům znám od dětí.. :)


Janina6
před 2 měsíci
Dát tip Benetka

Dadi, to bude křeček džungarský. Potkánci jsou o něco chytřejší a dají se líp ochočit, zato tiihle křečíci o mazlení moc nestojí a pořád se snaží zdrhnout ;)


dadadik
před 2 měsíci
Dát tip Janina6, Benetka

To je potkánek? Kup si želvu a je


Benetka
před 2 měsíci
Dát tip Janina6

Jo. Jojo!!! Sem akčnější než Terminátor! Ale tu myšlenku/obavu na to aby mi nepřehryzala kabely tu sem teda měl. Jo. :)


Janina6
před 2 měsíci
Dát tip Benetka

Ty máš teda dobrodružnej život :D Kolegyně z práce měla doma dva potkánky, a ti když se zatoulali v bytě, nejradši ze všeho hryzali do elektrických káblíků, takže jí zneprovoznili internet... 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru