Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lest na letišti

14. 08. 2024
8
4
134
Autor
Danny

Donald byl zmatený. To měl na letištní ostrahu apelovat, že mu někdo ukradl kufr, ve kterém pašoval drogy? No to snad ne. Raději nebude riskovat a ztracené zavazadlo nenahlásí, příliš by tím na sebe upozornil. Ale co se stalo? A jak? Zásilku převzal jako vždycky - a všechno ostatní taky dělal jako vždycky, což byla možná ta chyba.

***

Harry z konkurenční bandy si mnul ruce. Takový odvážný, zvláštní plán: ale vyšel. Zjistil, že Donaldova banda nepoužívá kabinové zavazadlo, protože by drogy mohl někdo snadno oscanovat: a místo toho to pašují ve velkém kufru, který jede zvlášť. Tak si zapamatoval, který kufr je Donaldův, počkal si na cílové destinaci u pásu blíže začátku výdeje než Donald a kufr si prostě vzal. Pod svícnem je největší tma.


4 názory

8hanka
před 2 týdny
Dát tip

radšej si priplatím a beriem batožinu so sebou do lietadla...nie je to len vplyvom literatúry a filmov o možnosti vpašovania drog do môjho kufru, ale hlavne pre pocit istoty,  mám kufor pri sebe a nervózne nestepujem pri páse čakaním na kufor...čo ak nepríde? 


Kočkodan
před měsícem
Dát tip

Na rozdíl od Janininy (poněkud zvláštně znějící tvar, snad správný) tvorby komentu ve veřejném dopravním prostředku bylo zveřejnění tohoto dílka nápadem dobrým. (nepsáno pod vlivem drog) ;-)


Janina6
před měsícem
Dát tip Gora, Rhodesie, Biskup z Bath a Wells, Danny

Pardon za zmatenou větu, psát v tramvaji není dobrý nápad.

Tak to asi cílová destinace nebyla Praha... tam by oba čekali dodnes. A pravděpodobně by se nedočkali.


Janina6
před měsícem
Dát tip

Tak to nemohlo asi cílová destinace nebyla Praha, tam by oba čekali dodnes ;)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru