Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tulákova snídaně

21. 10. 2024
1
5
43
Autor
Delfín

Starý tulák Joe se labužnicky protáhl a pohlédl na blankytnou oblohu, kde již slunce stálo docela vysoko. Nejvyšší čas na snídani! Sroloval tedy deku a upevnil ji špagátem k báglu. Poté zamířil do blízké podskalské hospůdky "U voraře." Za barpultem stála vnadná šenkýřka. Objednal si sklenici svijanského mázu... "A co k tomu?" otázala se a trochu kousavě dodala: "Nebo jste jen na tekuté stravě?" "Tož tenhle boží dárek je docela výživnej výcuc! Obsahuje ionty, antioxidanty, vitamíny i minerály. Ale nějakou dobrůtku bych si dal..." Při pohledu na kozičky, jukající z výstřihu, němě polkl, ale nakonec se vyžvejknul: "Byli by utopenci?!"


5 názorů

Delfín
před 4 hodinami
Dát tip

Já teď pořád. Než bych nastartoval noťas...Takhle čtu v posteli před spaním a třeba si pak pustím relaxačku... :-) 


Zajíc Březňák
před 12 hodinami
Dát tip

Já sem zase nikdy nic nevkládal z mobilu... ;-)


Delfín
před 13 hodinami
Dát tip

Tak jsem na to snad vyzrál, Zajíci. Netušil jsem, že až když si to označím, objeví se ta nabídka odstranit odkaz a pak zmizí podtržení...;-)


Delfín
před 18 hodinami
Dát tip

A kde ten odkaz je? Jinak jsem to přes něj opravdu vkládal, ale ať jsem to zkopíroval do políčka pro URL či do toho pro text, pořád to bylo podtržené. Jinak to sem zkopírovat (z mobilu) nešlo. Asi budu muset ten text opsat. 


Zajíc Březňák
před 22 hodinami
Dát tip

Proč tam máš odkaz na "vložení díla"? Miniatura celkem pěkná, ale  kdyby nebyla celá v modrém a podtržená, četla by se líp. :-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru