Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čo je normálne

22. 08. 2024
7
9
123

Mama Monka píše.

Potom, ako sa Nina v pondelok cítila lepšie, v utorok sa zasa trochu zhoršila. Podarilo sa jej uchmatnúť v záhrade hrozno a zrejme ho aj zjedla. Čosi jej Mišo vybral z úst, keď ju zbadal. Večer už mala zasa krvavé riedke hovienko. Zostresovala som a dnes ráno s ňou išla k doktorke. Odišli sme s diagnózou hysterická matka. Včera furt vyplakávala, že ju bolí bruško a dnes sa tam tvárila, že ona je úplne v pohode, že pomoc potrebujem ja. Urobili jej výter, aby matka bola spokojná, lebo krv v hovienku je úplne normálna a išli sme domov. Dnes už Nina konečne zaťala kakať normálne. Keď čosi zje, tak sa sťažuje, že ju bolí bruško, ale že aj to je úplne normálne. Tak jediná nenormálna som tu asi ja.


9 názorů

gabi tá istá
před 4 týdny
Dát tip

Nina mala vysoké teploty a hnačku, ako dvojročné dieťa, na kúpalisku si pár dní po sebe upila z bazéna. Pri hnačkách sa vraj môže objaviť krv v stolici. Už si spieva, tancuje, papá.


Janina6
před 4 týdny
Dát tip 8hanka

Hlavně že nás dospělé kvůli krvi ve stolici hned ženou na koloskopii, že? 


Kočkodan
před 4 týdny
Dát tip Janina6

Moc jsem si přál napsat normální komentář, který by nestál za hovienko. Ale neviem neviem...


8hanka
před 4 týdny
Dát tip Janina6

Krv v hovienku mi nepripadá byť normálna ani zĺahčovanie pediatričky, najma ak ide o deti...


gabi tá istá
před 4 týdny
Dát tip

Slavažaba, toto mala byť vtipná historka o vystrašenej mladej matke. Som presvedčená, že skúsená pediatrička nič nezanedbávať.


Slavazaba
před 4 týdny
Dát tip

Gábi, třesky plesky, tak nepopisuj a zajeďs ní  do nemocnice na chirurgii, aby vyloučili akutní prošvihnutý stav. Díky. Ale jako matka to víš líp než já, takže to asi nebude tak žhavý. 


Josephina
před 4 týdny
Dát tip gabi tá istá

Nej jsou brambůrky vařené ve slupce, oloupané na kousky a s máslem, k tomu jablečný kompot oslazený medem ;-)


Abakus
před 4 týdny
Dát tip gabi tá istá, Benetka

Ja  som takto sedela niekoľko hodín so synom na chirurgii. Mal praštený malíček a nebolo jasné, či je iba udretý, alebo prasknutý, prípadne zlomený. Tak sme  tam hodiny sedeli a  medzitým nás predbiehali akútne prípady prejdených, padlých z preliezok, vykĺbené ramená...

"Poďte dnu" zrazu sa ozvala sestrička smerom k nám.

Nesmierne nám odľahlo, že ten malíček bol prasknutý. 

/A nie som hokejová mamička/


Benetka
před 4 týdny
Dát tip gabi tá istá, Gora

Diagnóza hysterická matka. Mámy to mají prostě nejtěžší. Náš Adam byl hodně divoký pořád nějaké zranění a já bych nad tím mávl rukou ale máma ne! Už jsme měli na pohotovosti vystavenou permanentku. Ale je pořád lepší mít jistotu a udělat pro věc maximum než si pak něco vyčítat.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru